ADRESĂ

ALTIX VISION S.R.L.

Bulevardul Ghencea 43 B, Et.4, Sector 6, 061692 București

Mijloace de transport:

Tramvai 41 (capăt de linie), Tramvai 47 (capăt de linie)

Autobuze: 173, 122, 222, 385, 126

Registrul Comerțului: J40/14963/2011 
C.I.F.: RO29457915 
Capital social: 21.200 RON

SOCIAL
  • Facebook - Black Circle

Livrare la dumneavoastră prin Curier Rapid

© 2017 Altix Vision.

POLITICA DE RETUR

 

1. Cadrul legal

 

Conform legislaţiei în vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice. Renunţarea la cumpărare se poate aplica doar pentru produsele comandate online, prin email sau telefonic.

 

Conform Ordonanţei de Urgenţă Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta:
Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

 

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la retur.

 

2. Excepţiile

  • Nu se vor accepta la retur produse la care lipseşte ambalajul original, produse care prezintă lovituri, zgârieturi ori defecţiuni survenite din cauza folosirii necorespunzătoare sau în alte scopuri decât cele pentru care au fost proiectate. 

  • Nu se acceptă la retur produse care nu se ţin pe stoc şi sunt aduse pe bază de comandă la cererea clientului, cu excepţia cazului în care acestea sunt defecte în momentul livrării la client.

  • Instrumentele medicale, care vin în contact cu fluidele corporale umane (exemplu: tensiometre, termometre) nu pot fi returnate în cadrul acestui termen de 14 zile decât dacă prezintă defecţiuni tehnice.

  • Programele software nu pot fi returnate dacă au fost desigilate sau descărcate pe bază de cod de autorizare.

 

3. Exercitarea dreptului de renunţare la cumpărare 

În termen de maxim 14 zile de la primirea produselor comandate online, prin email sau telefonic, cumpărătorul care doreşte renunţarea la cumpărare va contacta ALTIX VISION SRL telefonic la 0722249638 sau prin email pentru a comunica această intenţie. ALTIX VISION SRL va transmite cumpărătorului în maxim 48 de ore detalii cu privire la această solicitare.

 

4. Cheltuielile suportate de cumpărător

Următoarele costuri vor fi suportate de cumpărător:

  • Costuri de retur şi transport curier pentru produsul în cazul căruia cumpărătorul renunţă la achiziţionarea produsului în termen de 14 zile de la recepţia produsului. ( art.14. punctul 2 )

  • Dacă produsul este returnat într-o stare in care nu mai poate fi vândut ca şi nou, se va solicita o taxă pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opţiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. ( art.14.punctul 3 );

 

5. Rambursarea sumelor

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data la care ALTIX VISION SRL este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului (art. 13, punctele 1, 2, 3 si 4), ulterior întoarcerii produselor la sediul ALTIX VISION SRL.